Несподіване повернення: Шевченко може очолити "Динамо" замість Луческу (відео)

Несподіване повернення: Шевченко може очолити "Динамо" замість Луческу (відео)
Колишній тренер збірної України може очолити київське "Динамо" вже найближчим часом. Наразі кандидатуру Андрія Шевченка вже розглядається в "Динамо" в ролі наступника Мірчі Луческу.

Екстренер Андрій Шевченко, який залишив збірну України з футболу на початку серпня цього року, ймовірно вже зовсім скоро зможе очолити футбольний клуб "Динамо". Відомо, що теперішній тренер "динамівців" Мірча Луческу поки не планує залишати клуб та роботу, але в київському ФК вже задумалися про заміну для румуна через стан його здоров'я. Так, цілком ймовірно, що вже після закінчення поточного сезону Луческу залишить посаду головного тренера київського "Динамо", а його наступником стане Андрій Шевченко. 

Про це заявив журналіст Олег Ящук в ефірі нового випуску програми "Футбольний формат", а також ведучий програми "ТаТоТаке" Сергій Болотніков.

Луческу, думаю, ще цей сезон відпрацює з Динамо, а потім прийде Андрій Миколайович Шевченко. Такий інсайд, що після Луческу буде Шевченко. Не знаю, чи було це десь у ЗМІ, але я чув від своїх друзів, - зазначив Ящук.

Окрім цього ці ж чутки підтвердив також інший журналіст Андрій Малиновський: "Є такий інсайд, дійсно. Вже пройшла така інформація".

Також відомо, що 76-річний Луческу може покинути "Динамо" через стан здоров'я. Водночас Болотніков заявив, що Шевченка ніби то не цікавить робота в київському клубі й тренер має варіанти з продовженням кар'єри за кордоном.

Динамо розглядає варіант з тим, щоб замінити Луческу на Шевченка через стан здоров'я першого. Влітку наступного року або навіть цієї зими. Я можу підтвердити, що такі варіанти розглядаються, але трохи спростувати в тому плані, що у Шевченка є варіанти за кордоном, тому варіант з Динамо для нього зараз не є пріоритетним, - наголосив Болотніков.

Зазначимо, що Луческу очолив ФК "Динамо" влітку 2020 року. У минулому сезоні "динамівці" виграли під його керівництвом чемпіонат, Кубок і Суперкубок України. Контракт румуна з київським клубом розрахований до літа 2023 року.

 

Нагадаємо, що збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.

Так, 18 серпня Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова. Він готуватиме національну збірну до подальших виступів у кваліфікації до ЧС-2022 у статусі виконуючого обов’язки головного тренера. Зазначимо, що саме він привів українську збірну команду U-20 до перемоги на чемпіонаті світу з футболу у 2019 році.

Читайте також
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео) Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)
Львів'янин Роман Яремчук, який раніше грав за бельгійський "Гент" підписав п'ятирічний контракт із футбольним клубом "Бенфікою" – 37-разовим чемпіоном Португалії.
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Loading...
Load next