Реванш Усик-Джошуа: наступний чемпіонський бій український боксер має провести з Джошуа (відео)

Реванш Усик-Джошуа: наступний чемпіонський бій український боксер має провести з Джошуа (відео)
Україну чекає друга частина протистояння Олександра Усика і Ентоні Джошуа після того, як українець одноголосним рішенням суддів здолав британця у Лондоні.

Ексчемпіон світу з боксу за трьома престижними версіями британець Ентоні Джошуа хоче провести бій-реванш проти українця Олександра Усика, який напередодні відібрав у нього чотири чемпіонські титули та пояси. Зокрема, перемігши в Лондоні британця, український боксер знову повинен провести з ним поєдинок-реванш, повідомляє isport.ua.

Перед грандіозним боєм стало відомо, що у разі поразки британець отримає можливість повернути свої пояси в реванші Усик - Джошуа, оскільки в контракті на перший бій прописаний пункт про обов'язковий повторний поєдинок. Зокрема, цю ж інформацію напередодні бою підтвердив й сам Ентоні Джошуа.

Я неминуче отримаю реванш, якщо станеться найгірше в поєдинку з Усиком. Я не зовсім розумію, яка ситуація у Тайсона Ф'юрі. Тому, якщо я програю, я знову буду битися з Усиком. Бій за звання абсолютного чемпіона буде відкладений. Якщо я переможу Усика, буду битися з Ф'юрі або Уайлдером, - заявив раніше Джошуа.

Окрім цього зауважимо, що промоутер українського боксера та чемпіона світу, Олександр Красюк наголосив, що бій-реванш Усик - Джошуа мав величезне значення для британця, коли підписувався контракт на перший бій.

В угоду на бій Усика і Джошуа питання реваншу прописане для Ентоні, адже він чемпіон. Йому був важливий цей пункт у контракті. Питання реваншу стоїть дуже гостро. Ми прописали контракт на фантастичних умовах для Олександра Усика. Є всі шанси побачити два бої поспіль Усика з Джошуа, - додав Красюк.

Зокрема, тим часом промоутер британського боксера раніше також підтвердив, що в разі поразки його клієнта буде реванш Усик – Джошуа: "Джошуа ставить на кін усе пояси і багато, багато десятків мільйонів доларів. Якщо є можливість провести реванш, то це було б величезним боєм. Якщо для Усика є комерційний сенс у тому, щоб брати участь у реванші, а він є, то це те, на що ми теж дивимося. Це величезна можливість. Якщо Олександр виграє, він заробить величезні статки".

Нагадаємо, що бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.

Одноголосним рішенням суддів Олександр Усик визнаний переможцем цього бою, за підсумками 12 раундів віддали перемогу українському боксеру - 116-112, 117-114, 115-113.

Читайте також
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next