"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)

"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.

Британський боксер Ентоні Джошуа намагається налякати українського боксера напередодні бою у Лондоні. Так, британець виклав на своїй сторінці в Instagram відео в якому були зібрані найяскравіші нокаути у його кар'єрі. Зокрема, у ролику є фрагмент нокауту Володимира Кличка, який поставив крапку у кар'єрі Кличка-молодшого. 

Український боксер Олександр Усик вже прокоментував майбутню зустріч у рингу з чемпіоном світу Ентоні Джошуа й заявив, що попри "залякування" з боку свого суперника, у нього був дуже хороший, хоч і важкий, тренувальний табір. Про це він розповів в інтерв'ю Sky Sports Boxing.

Нехай Джошуа робить все, що він бажає. А я буду робити те, що я буду робити. Щодо габаритів, то все життя було так, що хтось менший, а хтось більший. Люди, які про це говорять, не до кінця розуміють, що відбувається. Мене це не турбує, - наголосив боксер.

 В українця також запитали про його "веселий настрій" перед боєм. Він відповів:

Ніяких жартів немає, це мій щоденний образ. Просто в суботу я вже буду більше налаштовуватися на поєдинок. А так навіщо мені сумувати, якщо у мене все чудово в житті? Я задоволений, що буду боксувати з Ентоні, - додав Усик.

Окрім цього, Олександр Усик також заявив, що різниця в габаритах не буде для нього проблемою й зауважив, що про слабкості Джошуа говорити не буде: "Він же буде дивитися і знає, про що я можу говорити".

Нагадаємо, що перший чемпіонський бій Усика в хевівейті відбудеться вже цієї суботи, 25 вересня, на 60-тисячному футбольному стадіоні Тоттенхем Хотспу у Лондоні о 22:00 за Києвом. Трансляція бою між українським та британським боксером буде доступна на медіасервісі Megogo. Джошуа і Усик вийдуть на ринг орієнтовно о 00:00 за київським часом.

Зокрема, для непереможеного Усика (18-0, 13 KO) майбутній бій стане третім в суперважкій вазі. Також раніше український боксер був абсолютним чемпіоном світу в крузервейті.

Читайте також
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться у вересні – офіційно
Офіційно стали відомі дата і місце бою українського суперважковаговика Олександра Усика проти чемпіона WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа.
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Loading...
Load next