Переможець Євробачення Måneskin виступить в Україні у 2022 році (відео)

Переможець Євробачення Måneskin виступить в Україні у 2022 році (відео)
Продаж квитків на концерт італійського гурту розпочнеться вже через кілька днів, 30 вересня о 12 годині. Проте, наразі невідомо скільки коштуватимуть квитки на концерт італійських зірок.

Італійський гурт Maneskin, який переміг на Євробаченні 2021, приїде до Києва з довгоочікуваним концертом. В межах великого турне Європою артисти дадуть концерт в українській столиці 7 березня 2022 року у нічному клубі StereoPlaza о 20:00. Про це йдеться в афіші, яку опублікували на офіційній сторінці в Instagram гурту.

Зокрема, всього заплановано 16 виступів, а старт продажів квитків в Україні на концерт харизматичних італійців розпочнеться вже 30 вересня. Придбати їх можна на сайті Concert.ua онлайн з 12:00.

Так, після публікації афіші, вже за лічені хвилини під дописом італійських музикантів з’явилася величезна кількість коментарів від українських користувачів, які з нетерпінням чекають концерту в Україні:

  • Нирка, я була рада бачити тебе, але нам доведеться попрощатися.
  • Київ ура!
  • Вони приїдуть до України! Моя мрія здійснилась.
  • Київ там! Ааа, я в *****, там Київ.
  • Kyiv, not Kiev

До речі, зауважимо, що Måneskin у своїй афіші неправильно написали назву Києва англійською мовою. Так, на листівці вказано, що концерт відбудеться в Kiev, а не в Kyiv.

Нагадаємо, група Måneskin перемогла в фіналі Міжнародного пісенного конкурсі Євробачення 2021 з піснею Zitti E Buoni. Вони отримали 206 балів від журі та 318 балів від глядачів, а український гурт Go_A увійшов до п'ятірки кращих на конкурсі.

Окрім цього, раніше солістка гурту Go_A Катерина Павленко, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, що переміг на цьогорічному пісенному конкурсі. Катерина заявила, що їхній зв'язок схожий на той, що є між братом і сестрою.

Читайте також
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки
Катерина Павленко, яка є солісткою колективу Go_A, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, що переміг на цьогорічному пісенному конкурсі.
Loading...
Load next