Гравець збірної України Зінченко разом з російським бійцем Хабібом прийшов на матч Манчестер Сіті (відео)

Гравець збірної України Зінченко разом з російським бійцем Хабібом прийшов на матч Манчестер Сіті (відео)
У компанії Хабіба Зінченко був присутнім на матчі Ліверпуль - Манчестер Сіті, який закінчився з рахунком 2:2. У своєму дописі в Instagram гравець збірної зазначив, що Хабіб - "все ще легенда №1 для UFC".

Гравець збірної України Олександр Зінченко у супроводі російського бійця ММА Хабіба Нурмагомедова відвідав матч 7-го туру АПЛ Ліверпуль — Манчестер Сіті, що відбувся у неділю, 3 жовтня.

У своєму Instagram Зінченко опублікував добірку фото з колишнім чемпіоном UFС. 

Все ще легенда №1 для UFC. Приємно було подивитися гру і поговорити з тобою, Хабібе, - написав гравець збірної України. 

Про те, що Зінченко відвідав матч Манчестер Сіті саме у такій компанії, свідчить Instagram Хабіба. Він поширив відео з трибун, де було видно, що біля нього сидить Олександр.

Матч між Ліверпулем та Манчестер Сіті закінчилася нічиєю з рахунком 2:2.

Зазначимо, що Хабіб Нурмагомедов є відкритим прихильником президента Чечні Рамзана Кадирова.

Зінченко не грав за Манчестер Сіті, оскільки не відновився після травми. Також він не допоможе збірній Україні в жовтневих матчах відбіркового турніру чемпіонату світу-2022.
 

Читайте також
Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео) Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.
"Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією "Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією
Гравець збірної України Віталій Миколенко прокоментував психологічний стан після матчу та рівень підготовки англійців.
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Loading...
Load next