"Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією

"Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією
Гравець збірної України Віталій Миколенко прокоментував психологічний стан після матчу та рівень підготовки англійців.

Миколенко прокоментував значну поразку від Англії та розгром української збірної в рамках чвертьфіналу чемпіонату Європи. Захисник також розповів про труднощі, які виникли під час учорашнього матчу та переломний момент для команди, повідомляє пресслужба УАФ.

Гравець зізнався, що Англія була одним із найсильніших суперників на чемпіонаті Європи для наших футболістів, однак зазначив, що "на такому турнірі не буває слабких команд. Нідерланди, Австрія були дуже сильними, як і Англія".

Суперники реалізували свої моменти, тому й такий рахунок. Завжди важко відіграватися з 0:2, особливо коли ти пропускаєш на початку обох таймів. Психологічно це дуже непросто, - зізнався Миколенко.

Віталій наголосив, що команда суперника - надзвичайно сильна: "У збірної Англії і один гол важко грати, а два - взагалі на грані фантастики. Це нас трохи надломило, а третій м'яч взагалі добив". Також він підбив підсумки свого виступу на Євро-2020. 

Не хотів би оцінювати і свій виступ на Євро. Звичайно, хотілося б краще провести деякі поєдинки, - зізнався футболіст.

Зокрема, 22-річний Миколенко прокоментував відсутність у заявці на матч зі збірною Англії свого колеги Романа Маліновського: "Чому Руслан Маліновський не потрапив до заявки? Наскільки я знаю, він уранці проходив тестування, у нього був біль у привідному м’язі. По живому сліду важко оцінювати пройдений шлях, для цього є тренерський штаб. Андрію Шевченку видніше".

Нагадаємо, що збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів - команді Англії - та залишила цьогорічний турнір з футболу. Матч, який відбувся у Римі завершився з рахунком 4:0 на користь англійців.

Читайте також
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео) Збірна України прилетіла до Риму на матч з командою Англії на Євро-2020 (відео)
Гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії.
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Loading...
Load next