На матч збірної України у Львові пускатимуть лише вакцинованих або з тестом

На матч збірної України у Львові пускатимуть лише вакцинованих або з тестом
Організатори поєдинку зазначили, що очікують до 20 тисяч уболівальників. Квитки на матч можна придбати лише онлайн.

На відбірковий матч Чемпіонату світу з футболу між Україною і Боснією та Герцеговиною, що відбудеться 12 жовтня у Львові на "Арені Львів", пускатимуть лише вакцинованих проти коронавірусу або з негативним тестом.

Про це йдеться на сайті стадіону. 

Через погіршення епідемічної ситуації в регіоні глядачів зобов'язали мати документ, який підтверджує повний курс вакцинації. Якщо його немає, потрібно зробити ПЛР-тест або експрес-тест не більш як за 72 години до початку матчу.

Зазначають, що під час входу на стадіон кожен проходитиме температурний скринінг та показуватиме документи, які підтверджують особу. Продаж квитків відбувається лише онлайн.

Організатори нагадали, що на стадіоні під час матчу вболівальники мають перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот.

Нагадаємо, що чинні карантинні правила дозволяють заповнити стадіон у "жовтій" зоні на 100%, якщо всі його відвідувачі та 80% персоналу вакциновані.

Натомість, організатори поєдинку зазначили, що очікують до 20 тисяч уболівальників (стадіон може вмістити 34 тисячі глядачів).

Читайте також
"Львів – це душа футбольної збірної України", - Федицький про наступний матч збірної "Львів – це душа футбольної збірної України", - Федицький про наступний матч збірної
Колишній захисник збірної України переконаний, що на стадіоні "Арена Львів" панує особлива атмосфера, яка допомагає футболістам збірної.
COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео) COVID-вакцинація в Україні: вакцинованим українцям пропонують знижки на поїздки у таксі (відео)
Український уряд прагне збільшити темпи вакцинації від коронавірусу. Для цього українцям вже почали пропонувати низку заохочень та привілеїв, таких як квитки на футбольні матчі, безкоштовний проїзд у громадському транспорті чи 50% знижки на поїздки у одному із сервісів таксі, який працює у 27 містах України.
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
Loading...
Load next