"Львів – це душа футбольної збірної України", - Федицький про наступний матч збірної

"Львів – це душа футбольної збірної України", - Федицький про наступний матч збірної
Колишній захисник збірної України переконаний, що на стадіоні "Арена Львів" панує особлива атмосфера, яка допомагає футболістам збірної.

У вівторок, 12 жовтня, національна збірна України прийме Боснію та Герцеговину у рамках групового етапу відбору на ЧС-2022. Два матчі проти боснійців мають для "жовто-синіх" вирішальне значення.

Колишній захисник збірної України Артем Федецький запевняє, що підопічні Петракова матимуть перевагу над боснійцями. Зокрема, за "жовто-синіх" буде особлива атмосфера "Арені Львів".

Про це інформує "Футбол 1". 

Нарешті збірна грає у Львові. На "Арені Львів" для мене чи у ролі гравця, вболівальника, експерта, це завжди щось особливе. Яка нічия? Львів – це душа футбольної збірної України, особливе місце. Там шансів, я думаю, ні у кого немає. Хто б не приїхав, коли Львів Арена заповнена, навіть без сил ноги біжать самі, – сказав Федецький.

Зазначимо, що зараз в активі збірної України 8 очок, а попереду – два матчі проти Боснії. Боснійці мають 6 очок та матч в запасі проти Фінляндії, яка має 5 очок та теж бореться за путівки на Мундіаль.

Читайте також
"Попереду Боснія": Петраков прокоментував першу перемогу збірної України (відео) "Попереду Боснія": Петраков прокоментував першу перемогу збірної України (відео)
Головний тренер збірної України з футболку заявив, що ця перемога нічого не буде варта, якщо не вдасться обіграти Боснію.
На матч збірної України у Львові пускатимуть лише вакцинованих або з тестом На матч збірної України у Львові пускатимуть лише вакцинованих або з тестом
Організатори поєдинку зазначили, що очікують до 20 тисяч уболівальників. Квитки на матч можна придбати лише онлайн.
Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України Реброва не буде: стало відомо ім'я нового тренера збірної України
Відомо, що новий тренер очолить українську національну команду 17 серпня. Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський "Аль-Айн".
Loading...
Load next