Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)

Втратила перемогу: матч між збірнами України та Казахстану закінчився внічию (відео)
Збірна України провела першу гру під керівництвом нового наставника та головного тренера Олександра Петракова. Рахунок із командою Казахстану на другій хвилині відкрив 25-річний львів'янин Роман Яремчук.

Сьогодні, 1 вересня, в Нур-Султані на "Астана-Арені" відбувся поєдинок відбору Чемпіонату світу-2022 у групі D між збірними Казахстану та України. Так, український нападник Роман Яремчук відкрив рахунок у матчі проти Казахстану вже на другій хвилині зустрічі, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.

Голи: Валіуллін, 75, 90+6 - Яремчук, 2, Сікан, 90+3.

Зокрема, на 16-й хвилині українці мали можливість забити ще один гол, однак Едуард Соболь влучив у штангу, а Андрій Ярмоленко не встиг зіграти на добиванні. Окрім цього, на 25-й хвилині Україна отримала ще один шанс забити та Ярмоленко влучив у штангу, а Сидорчук - у перекладину.

Склади команд:

  • Казахстан – Покатилов, Марочкин, Бистров, Малий, Логвиненко, Куат, Валіуллін, Тагиберген, Васильєв, Нургалієв, Шушеначев.
  • Україна – Пятов, Соболь, Матвієнко, Караваєв, Зінченко, Буяльський, Ярмоленко, Забарний, Сидорчук, Миколенко, Яремчук.

Зазначимо, що це четверта поспіль нічия збірної України у відборі на ЧС-2022. Наступний матч у кваліфікації світової першості збірна України зіграє найближчої суботи, 4 вересня, на столичному НСК "Олімпійський" проти збірної Франції.

Нагадаємо, що нещодавно Українська асоціація футболу оголосила новий тренерський штаб збірної України у підготовці до матчів відбору до Чемпіонату світу-2022 року. Так, у нового виконувача обов'язків головного тренера збірної України Олександра Петракова є п'ять помічників.

Саме цей тренерський штаб готує команду до відбіркових матчів Чемпіонату світу-2022 - асистент тренера Андрій Аненков, Олександр Шовковський, тренер воротарів В'ячеслав Кернозенко, В'ячеслав Ружинцев та Андрій Баштовий, котрі будуть займатися фізичною підготовкою та реабілітацією гравців збірної України.

Читайте також
Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео) Україна - Фінляндія: Петраков визначився із складом команди на матч кваліфікації до ЧС-2022 (відео)
Наразі українська збірна посідає в групі 2-е місце, маючи однакову кількість очок з фінами. Лідирує в групі Франція. Збірній України залишилося зіграти ще три поєдинки, два з яких вона проведе у жовтні.
"Герой" матчу з Україною: гравець збірної Казахстану Валіуллін провалив тест на допінг (відео) "Герой" матчу з Україною: гравець збірної Казахстану Валіуллін провалив тест на допінг (відео)
УЄФА відкрив справу проти гравця Казахстану Валіулліна, який провалив тест на допінг. Саме цей гравець забив два голи в ворота збірної України (2: 2) в матчі кваліфікації ЧС-2022.
Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео) Україна - Боснія і Герцеговина: збірна зіграла внічию на матчі кваліфікації ЧС 2022 (відео)
Вже на 15-й хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок, проте в другому таймі гості відновили рівновагу.
Loading...
Load next