"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)

"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)
У мережі замість схвалення однолітків провокатори отримали коментарі з критикою. Після розголосу фігуранти скандалу змушені були вибачатися на камеру.

Після восьми років військового вторгнення Російської Федерації на українські землі, молодь з Київщини вирішила виконати гімн країни-агресора та оприлюднити це прямо у свої Instagram-сторіс. На відзнятих кадрах компанія юнаків і дівчат у приватній оселі виконували російський гімн на тлі великого російського прапору на плазмі, повідомили у Telegram-каналі "Катарсис".

Після того, як на вечірці молодь виклала таке відео, на них посипалася хвиля гнівних повідомлень. Підлітки спробували виправдатися, називаючи свій вчинок - "необдуманим" й були змушені вибачитись.

Прошу вибачення за те, що співала гімн РФ. Але, хочу сказати, що я не хотіла нікого цим зачепити. На своїх помилках я вчуся і такого більше не допущу. Слава Україні та Україна понад усе, -  розповіла дівчина, яку користувачі соцмереж побачили на відео.

Інший хлопець теж стверджує, що розкаюється.

Я вибачаюся за те, що співав гімн Росії, вибачаюся перед всією Україною. Я можу стати на коліна заради вибачення. Більше таке не повториться ніколи у житті, - заявив підліток.

 

Нагадаємо, що нещодавно львівська блогерка Карина Біда назвала рідний Львів "дірою" та зіткнулася із обуренням користувачів у соціальній мережі Instagram. Дівчина, яка має понад 20 тисяч підписників, виклала ролик, у якому образила місто й говорила вона при цьому російською мовою. Згодом вона виклала у мережу ще й друге відео.

На іншому ролику вона вже українською пояснила свою "позицію" тим, що у Львові "люди трішечки дикі". Відео скандалу можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео) На репетиції параду до Дня Незалежності військові знову проспівали пісню про Путіна (відео)
У Києві на Хрещатику відбулася друга репетиція військового параду до Дня незалежності.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next