Україна запропонувала Росії зіграти в "Гру в кальмара": без шансів на перемогу (відео)

Україна запропонувала Росії зіграти в "Гру в кальмара": без шансів на перемогу (відео)
Серіал займає перше місце за популярністю на стрімінговій платформі Netflix майже в 100 країнах, в тому числі і в Україні.

Адміністратори Twitter-акаунту "Україна" неочікувано для всіх запропонували власникам акаунту "Росія" зіграти у гру на виживання із популярного південнокорейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара". Приводом стало одне з випробувань на виживання й припускають, що Росії випав би український герб, який доволі складно надряпати. Цим самим Росія точно не має жодного шансу в "грі в кальмара" з Україною.

Так, якби Росії довелося взяти участь у грі "цукрові стільники", то їй би довелося впоратися з непростим завданням - видряпати з кола не просту фігуру, а герб України. Заважимо, що челендж зі стільниками наразі набуває популярності у соцмережах, проте із традиційними фігурами: трикутник, коло, зірка та парасоля.

Зокрема, це не перший раз, коли офіційний твіттер-акаунт України троліть Росію. Раніше наша країна порівняла РФ з "токсичним колишнім".

Нагадаємо, що міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко після перегляду серіалу “Гра в кальмара” заявив, що продовження стрічки можна зняти в Україні.

"Гра в кальмара" став першим південнокорейським серіалом, який увійшов у топ-10 серіалів Netflix за переглядами по світу. Він посів перше місце у 90 країнах світу, зокрема в США та Великій Британії. За сюжетом серіалу, 456 гравців погоджуються на смертельно небезпечну гру через грошовий виграш. Усі вони виявилися в безвихідному становищі, винні великі суми грошей банкам і бандитам, втратили роботу та будь-яку надію заробити законним і безпечним способом.

 

Читайте також
Серіал "Свати" продовжили транслювати російською: глядачам не сподобався український дубляж (відео) Серіал "Свати" продовжили транслювати російською: глядачам не сподобався український дубляж (відео)
Компанія "1+1 медіа" вирішила транслювати свої фільми та серіали мовою оригіналу. Відповідне рішення група ухвалила після критики українського дубляжу серіалу "Свати".
Збірна України поступилася Росії і покинула чемпіонат Європи з волейболу (відео) Збірна України поступилася Росії і покинула чемпіонат Європи з волейболу (відео)
Чемпіонат Європи з волейболу проходить з 2 по 19 вересня в чотирьох країнах: Польщі, Чехії, Естонії та Фінляндії.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next