Зінченко відновився після травми та повернувся до тренувань

Зінченко відновився після травми та повернувся до тренувань
Зінченко відновлювався майже місяць. Через травму він пропустив жовтневі ігри збірної України проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини.

Український захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко востаннє виходив на поле 15 вересня в матчі проти "Лейпцига" в Лізі чемпіонів. Тоді футболіст відіграв усі 90 хвилин на позиції лівого захисника, а його команда виграла з рахунком 6:3.

Зінченко пропустив п'ять ігор на клубному рівні - одну проти ПСЖ в єврокубку та ще чотири - в Англійській Прем'єр-лізі. Також Зінченко не взяв участі в жовтневих іграх збірної України проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини.

Причиною майже місячної перерви став надрив литкового м'яза. 

Олександр Зінченко уже повернувся до загальної групи "Ман Сіті", про що повідомила пресслужба команди.

Про своє повернення до звичних тренувань написав і сам гравець у своєму Instagram, підписавши фото: "Радий повернутись до хлопців".

Зазначимо, що футболіст може провести наступний матч уже 16 жовтня - "Ман Сіті" гратиме вдома з "Бьорнлі" у рамках 8-го туру АПЛ.

 

Читайте також
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Троє українських футболістів увійшли у топ-20 найкращих гравців Євро-2020 Троє українських футболістів увійшли у топ-20 найкращих гравців Євро-2020
Одразу троє українських футболістів та підопічних головного тренера збірної Андрія Шевченка увійшли у топ-20 найкращих гравців цьогорічного турніру Євро-2020.
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Loading...
Load next