Головні новини за 27 жовтня: сім областей ввійдуть у "червону зону", Гордону заборонили в'їзд до Грузії, відкриття Центру безпеки громадян

Головні новини за 27 жовтня: сім областей ввійдуть у "червону зону", Гордону заборонили в'їзд до Грузії, відкриття Центру безпеки громадян

Львівська та ще шість областей переходять у «червону зону» 

З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська і Львівська області.

Відео: ПравдаТут Львів.

Гордону заборонили в'їзд до Грузії

Журналіст повертається до Києва, прикордонники не назвали причини заборони для в'їзду.

Денис Шмигаль взяв участь у відкритті Центру безпеки

У присутності Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 27 жовтня відбулося відкриття Центру безпеки громадян на території смт Очеретине Покровського району Донецької області.

Перша леді планує ініціювати нові проекти щодо безбар'єрності

У листопадовому номері Vogue UA Олена Зеленська представляє соціальний проєкт «Без обмежень», який знайомить з українськими атлетами, героями Паралімпіади в Токіо. Перша леді, що підтримує паралімпійців у межах ініціативи «Без бар’єрів», розповідає, як ця програма змінює життя найрізноманітніших людей.

Смертельна аварія у Харкові: затримали 16-річного водія Infiniti 

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження. В результаті ДТП загинув 58-річний кермувальник автомобіля Шевроле. Троє пасажирів Інфініті наразі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні.

Данія запровадила нові правила для в'їзду з України

25 жовтня 2021 данський уряд скасував дію національної кольорової моделі, що групувала країни за рівнем захворюваності на Covid-19. З цієї дати обмеження на поїздки до Данії спрощені.

"ПравдаТУТ Львів" - лідер на телевізійному ринку Львівщини (рейтинг)

«ПравдаТУТ Львів» - найпопулярніший регіональний телеканал серед львів’ян. Про це свідчать результати дослідження соціальної групи «Рейтинг».

Loading...
Load next