"Динамо" вдруге здобуло перемогу над "Маріуполем"

"Динамо" вдруге здобуло перемогу над "Маріуполем"
У суботу, 30 жовтня, в рамках 13-го туру УПЛ Маріуполь приймав Динамо.

Команди продемонстрували добротний та з великою кількістю моментів футбол, а перемогу святкували гості, повідомляє zn,ua.

Головною дійовою особою поєдинку став Сергій Сидорчук. Капітан киян на 4-й хвилині зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, а пенальті точно виконав Мішньов. Вже за хвилину Сергій виправився, забивши чудовим далеким пострілом.

Пізніше "Динамо" вперед вивів Шапаренко, добивши м'яч після влучення в штангу від Циганкова, а вже в другому таймі ще одним шикарним ударом здалеку відзначився Сидорчук.

Наприкінці "Маріуполь" зусиллями Клименка відіграв один м'яч і незабаром пролунав фінальний свисток - 2:3.

"Маріуполь" – "Динамо" – 2:3

Голи: Мішньов, 4 (з пенальті), Клименко, 90+1 – Сидорчук, 6, 68, Шапаренко, 29.

"Маріуполь": Турбаєвський, Мампассі, Стасюк, Драмбаєв, Меліченко, Мішньов, Чех (Спіровськи, 74), Очеретько (Шостак, 57), Кащук (Клименко, 78), Топалов (Петерман, 78), Микитишин (Удод).

"Динамо": Бущан, Кендзера (Тимчик, 64), Забарний, Караваєв (Шабанов, 84), Сирота, Сидорчук (Шепелєв, 84), Циганков, Шапаренко, Вербич (Гармаш, 64), Буяльський, де Пена (Вітіньо, 72).

Попередження: Драмбаєв, Шостак, Кащук – Шапаренко, Вербич.

Таким чином, "Динамо" збільшило відрив від "Шахтаря" на шість очок, проте на донеччан ще чекає зустріч з "Десною".

Зазначимо, що серед тижня "Динамо" обіграло "Маріуполь (2:1) у рамках 1/8 фіналу Кубка України.

Статистика матчу: 

Фото: Футбол 1 2 3 більше ніж гра

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
«Динамо» достроково стало чемпіоном України «Динамо» достроково стало чемпіоном України
Київське «Динамо» достроково стало чемпіоном України з футболу.
Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1 Перемога України: матч з Північною Македонією завершився з рахунком 2:1
Збірна України здобула першу перемогу на чемпіонаті Євро-2020. Матч зі збірною Північної Македонії закінчився з рахунком 2:1, на користь України.
Loading...
Load next