Банкомати ПриватБанку та мобільнйи додаток Приват 24 не будуть працювати: дати та причина

Банкомати ПриватБанку та мобільнйи додаток Приват 24 не будуть працювати: дати та причина
В ніч з 6 на 7 листопада 2021 року ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру і відповідно банкомати цього банку та Приват 24 призупинить свою роботу.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби фінустанови.

Таке рішення зумовлене тим, що скоро розпочнеться сезон шопінгу і багато людей проводитимуть фінансові процедури з банком. 

У ніч з 6 на 7 листопада ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру, щоб забезпечити безперебійну роботу для наших клієнтів. Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з "чорної п'ятниці" і завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, щоб шопінг наших клієнтів був комфортним і приносив задоволення, – йдеться в повідомленні.

У період оновлення процесингового центру - 7 листопада з 1:00 до 4:30 - Банк короткочасно призупинить проведення транзакцій за картками, роботу Приват 24 для фізичних осіб і Приват 24 для бізнесу.

Було вибрано спеціально нічний час на оновлення програми, коли більшість клієнтів банку не здійснюють ніяких операцій та відпочивають. 

Просимо звернути увагу на цю інформацію та можливі незручності й, відповідно, спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки в торговельній мережі й Інтернеті на кілька годин, – відзначили в Банку.

За даними ПриватБанку, щороку обсяги операцій клієнтів з картками зростають на 20%. На сьогодні процесинговий центр Банку обробляє понад 70 тисяч карткових платежів щохвилини. 

Читайте також
Заправки, які належать групі Коломойського оштрафували на 4,7 млрд грн
Антимонопольний комітет України визнав дії компаній групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського на ринку бензину і дизпалива антиконкурентними та оштрафував їх на 4,7 млрд грн.
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
Loading...
Load next