США відкривають кордони для вакцинованих туристів

США відкривають кордони для вакцинованих туристів
З понеділка, 8 листопада американська туристична галузь очікує значний бум подорожувальників з-за кордону із тим, як США відкриває свої кордони для туристів із більшості країн світу.

Один із найбільших авіаперевізників у США United Airlines повідомляє, що уже має 50-відсоткове зростання міжнародних пасажирів у порівнянні із минулим тижнем. Інша провідна компанія Delta Air заявила про зростання бронювань у 450% й закликала пасажирів бути готовими до довгих черг на контролі в аеропортах, про це повідомляє Голос Америки.

Іноземці мають бути щеплені вакцинами від COVID-19, схваленими американськими регуляторами або Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Сертифікати про вакцинацію перевірятимуть до посадки в літак або на сухопутному пункті перетину кордону. Виняток становитимуть діти до 18 років.

Представники Білого дому повідомили, що з огляду на прогнозоване зростання пасажиропотоку в аеропортах і на наземних пунктах пропуску "нададуть додаткові ресурси".

Адміністрація попереднього президента Дональда Трампа ввела низку обмежень через пандемію коронавірусу на початку 2020 року. До США заборонили в'їжджати людям, що не мають громадянства або дозволу на проживання у США із 33 країн світу, включаючи 26 держав Шенгенської зори, Китаю, Індії, Південної Африки, Ірану, Бразилії, Ірландії та Великої Британії. Україна у цьому переліку не значилась.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату
"Червона" зона скорочується до двох областей.
Ми більше не плануємо вводити тотальні локдауни – Шмигаль Ми більше не плануємо вводити тотальні локдауни – Шмигаль
Уряд більше не планує вводити "тотальні локдауни" в Україні.
Данія запровадила нові правила для в'їзду з України Данія запровадила нові правила для в'їзду з України
25 жовтня 2021 данський уряд скасував дію національної кольорової моделі, що групувала країни за рівнем захворюваності на Covid-19. З цієї дати обмеження на поїздки до Данії спрощені.
Loading...
Load next