Заклали закладників: перші результати роботи чат-боту DrugHunters (фото)

Заклали закладників: перші результати роботи чат-боту DrugHunters (фото)
Про успіхи чат-боту Патрульної поліції прозвітував Олексій Білошицький.

Менше ніж за добу чат-бот повідомив про 52 звернення від громадян, частина з них задля перевірки роботи. Патрульна поліція Львівської області на своїй Facebook-сторінці поділилась коментарем Олексія Білошицького, першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції.

У Кропивницькому патрульні вже виявили підозрілий згорток, захований у трубі огорожі, що справді був "закладкою".

Фото: Facebook-сторінка Олексія Білошицького

У Житомирі очевидець повідомив, що підозрілий чоловік залишив закладки біля входу у під'їзд будинку. Патрульні виявили 2 паперових згортки.

Фото: Facebook-сторінка Олексія Білошицького

Нагадаємо, Патрульна поліція України опублікувала на своїй Facebook-сторінці новину про запуск чат-бота DrugHunters (Мисливці за наркотиками) — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.
 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Закласти закладників: в Україні запрацював чат-бот для викриття збуту наркотиків Закласти закладників: в Україні запрацював чат-бот для викриття збуту наркотиків
В Україні запрацював чат-бот від патрульної поліції, який викриватиме збут наркотиків по всій країні.
Нові дорожні знаки вже з 1 листопада стоятимуть на дорогах України: як вони виглядатимуть Нові дорожні знаки вже з 1 листопада стоятимуть на дорогах України: як вони виглядатимуть
З 1 листопада набувають чинності зміни до правил дорожнього руху. В Україні з'являться нові знаки.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next