З 15 листопада учні повертаються до очного навчання: перелік міст та шкіл

З 15 листопада учні повертаються до очного навчання: перелік міст та шкіл
Ще з 8 листопада в Україні почали усувати від роботи невакцинованих від коронавірусу співробітників навчальних закладів. Станом на 10 листопада відсторонили від роботи майже 10 тисяч працівників.

Деякі школи почнуть відновлювати очне навчання, адже майже всі правцівники вакциновані від коронавірусу. Але багато закладів освіти перебувають в червоній зоні і змушені навчатись дистанційно. Про це повідомляє 24 канал.

Зазначимо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що навчальні заклади мають перейти на очну форму навчання. Як зазначив міністр, у закладах освіти вже повинно бути 100% вакцинованих працівників, адже нещеплених освітян відсторонили від роботи. 

За інформацією МОН, на даний момент в Україні більше 7 тисяч шкіл навчаються дистанційно. 

Школи відновлюють очне навчання у таких містах:

Львів – з 15 листопада повертаються за парти учні 1 – 4 класів.

Чернівці – школи з 15 листопада повертають всіх учнів на очне навчання.

Чернігів – з 15 листопада більшість закладів освіти виходять на очне навчання. Йдеться про школи №1, 4, 6, 7, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 30, 36, спеціальну школу №1 та навчально-реабілітаційний центр №2.

Рівне – учні всіх класів з 15 листопада можуть повернутися за парти.

Житомир – у місті очно працюють 15 шкіл: № 1, 8, 16, 17, 19, 20, 27, 30, 32, 35, ліцеї № 1, 2, екологічний ліцей №24, початкова школа № 11, школа у селі Вереси. А з 15 листопада ще 10 шкіл перейдуть на очне навчання – № 22, 5, 33, 36, 6, 21, 26, гімназія № 1, міська гімназія №3 та ліцей № 25. Лише кілька шкіл буде на дистанційці.

Суми – учні 1 – 4 класів та спеціальних шкіл від середи, 17 листопада, навчатимуться в очному режимі.

Учні будуть й надалі навчатися дистанційно в Києві, там продовжили таку форму навчання до 21 листопада. У Львові школярі 5 – 11 класів навчатимуться онлайн, така ж сама ситуація в Сумах та Черкасах. 

В Миколаєві школи теж продовжують дистанційне навчання. Учні 5-11 класів на Донеччині вчитимуться за таким же принципом.

Якщо говорити про інші школи та міста, наразі інформації немає.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео) У Львові попри "жовту" зону школи працюватимуть у звичному режимі: вчителі мають мати довідку чи тест (відео)
Львів завжди можемо перейти на онлайн-навчання, але, оскільки дистанційна освіта не дає ефекту, тому наразі варто використовувати кожен день очного навчання.
Loading...
Load next