Дві бронзові медалі на чемпіонаті світу з карате: українки вийшли на третю сходинку п'єдесталу

Дві бронзові медалі на чемпіонаті світу з карате: українки вийшли на третю сходинку п'єдесталу
Вітаємо наших каратисток!

Двом українським спортсменкам вдалося отримати бронзові медалі на чемпіонаті світу з карате у Дубаї. Катерина Крива та Галина Мельник змогли піднятися на третю сходинку. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України у Facebook.

Приємні новини надходять з чемпіонату світу з карате, що триває у місті Дубай (ОАЕ). У куміте на третю сходинку п'єдесталу сходять дві українки Катерина Крива (-50 кг) та Галина Мельник (-68 кг), - йдеться в повідомленні.

У повідомленні також зазначили, що попереду очікується фінал за участю Аніти Серьогіної (-61 кг).

Нагадаємо, раніше золото на чемпіонаті Європи у Румунії вибороли 7 львів’ян.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Українець Горуна гарантував бронзову медаль: каратист пройшов у півфінал Олімпіади Українець Горуна гарантував бронзову медаль: каратист пройшов у півфінал Олімпіади
Попри нічию представник України в карате Станіслав Горуна проходить у півфінал на Олімпійських іграх у Токіо.
Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло" Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло"
В активі паралімпійської збірної України вже 56 нагород - 12 золотих, 29 срібних і 15 бронзових. Дві із них вибороли бігунка Оксана Ботурчук та велогонщик Єгор Дементьєв.
Loading...
Load next