Комунікаційна платформа «Чорнобиль. Подорож»

Комунікаційна платформа «Чорнобиль. Подорож»
З ініціативи Офісу Президента України у мережі Інтернет запустили освітню та комунікаційну платформу «Чорнобиль. Подорож».

Така платформа стала продовженням однойменної мультимедійної виставки, відкритої в Національному комплексі «Експоцентр України» до 35-річчя Чорнобильської катастрофи. Повідомляє Офіс Президента України.

Проєкт створено Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством з управління зоною відчуження за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики.

На сайті «Чорнобиль. Подорож» можна здійснити інтерактивну подорож у просторі та часі, зокрема політати над сучасною Прип’яттю, радіолокаційною станцією «Дуга» та покинутими селами Полісся, ознайомитися з хронологією аварії, світовим контекстом 1986 року, почути розмови про майбутнє зони відчуження та історії людей, чиї долі змінила катастрофа.

Сайт створений за принципами сторітелінгу – це безперервна розповідь з мультимедійними елементами, що активуються під час гортання й натискання.

Над проєктом працювала команда з понад двохсот фахівців: від істориків до радіологів. На сайті представлені розсекречені документи та наукові дослідження, що допомагають розібратися в причинах трагічних подій та зруйнувати поширені міфи про Чорнобиль.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Не "за" когось, а "проти" Зеленського Не "за" когось, а "проти" Зеленського
Майже 60% українців не хочуть, щоб Зеленський вдруге йшов у президенти.
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Loading...
Load next