«Як домовлявся Майдан»: документальний фільм про події революції

«Як домовлявся Майдан»: документальний фільм про події революції
У річницю Революції Гідності, 21 листопада, покажуть документальний фільм «Як домовлявся Майдан».

У Києві презентували документальний фільм про культуру домовляння під час Революції Гідності “Як домовлявся Майдан”. Повідомляє Укрінформ.

Ми хотіли розібратися, що було за кадром, - повідомляє продюсерка проєкту "Історична правда" Ольга Мовчан.

Фільм спрямований на розкриття особливостей домовляння між політиками, громадськими активістами та громадянами під час Революції Гідності й важливість культури домовляння у творенні української нації.

Автори ідеї та фільму запрошують поглянути з іншого ракурсу на події та перемовини під час Євромайдану через свідчення політиків, громадських активістів та практикинь діалогових ініціатив. 

Першою аудиторією, якій би ми рекомендували до перегляду цей фільм, є саме громадські активісти різних поколінь. Для них це буде певним відкриттям і можливістю використовувати цей матеріал як навчальний, - сказала співкоординаторка Громадського сектору Євромайдану, співзасновниця ГО "Мережа відповідальних" Олена Подобєд-Франківська.

Незабаром стрічку можна буде на YouTube сторінці «Історична Правда». 

Читайте також
У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео) У Києві знесли історичну садибу 19-го століття (відео)
На місці садиби начебто хочуть побудувати торговельно-розважальний центр.
Фільм "Віденська кава": у культурній столиці України в одній з львівських кав’ярень знімають нову кінострічку  (відео) Фільм "Віденська кава": у культурній столиці України в одній з львівських кав’ярень знімають нову кінострічку (відео)
Йосип Сталін, Адольф Гітлер та Зигмунд Фройд – у центрі Львова. Культурна столиця продовжує бути осередком для нових кінострічок. Інтелектуальну комедію "Віденська кава" за мотивами п’єси Дмитра Корчинського знімають в одній з міських кав’ярень. У стрічці гратимуть актори трупи, які понад два роки демонстрували «Віденську каву» на театральних сценах.
Українська вишиванка: особливості орнаменту та цікаві факти (відео) Українська вишиванка: особливості орнаменту та цікаві факти (відео)
Червоне – то любов, а чорне – то журба. Особливі орнаменти, кольорова гама та символіка у кожному візерунку – усе це про нашу рідну, українську вишиванку.
Loading...
Load next