Ресторан майбутнього: в Іраку відкрився ресторан з роботами

Ресторан майбутнього: в Іраку відкрився ресторан з роботами
Місто війни перетворилось на центр ресторанного майбутнього.

В іракському місті Мосул відкрили ресторан з роботами замість офіціантів. Замовлення приймають через інтерактивне меню, а роботи лише розносять їжу. Повідомляє Tech Xplore.

У ресторані White Fox працюють четверо людей – вони забирають брудний посуд, що привозять роботи, і ставлять на їхні таці замовлення відвідувачів. Усю іншу роботу виконують машини.

«Ласкаво просимо», «Бажаємо вам приємно провести час у нашому ресторані», «Ми будемо раді повідомити вашу думку щодо якості обслуговування», — так вітають клієнтів автоматизовані офіціанти. 

Власник ресторану Рамі Чкіб Абдельрахман вирішив втілити те, що бачив з екрану телевізора, тому відкрив власний заклад у Мосулі.

По телевізору можна побачити роботів і столи із сенсорним екраном в Обʼєднаних Арабських Еміратах, Іспанії та Японії. Я намагаюся втілити цей концепт у Мосулі, – зазначив він.

Такі новинки є результатом технологій, розроблених командою з Мосульського університету.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Я тобі камеру поламаю": керівнику ресторану в Одесі, який накинувся на журналістів оголосили підозру (відео) "Я тобі камеру поламаю": керівнику ресторану в Одесі, який накинувся на журналістів оголосили підозру (відео)
Адміністратор вимагав зупинити відеозйомку та наніс удар в область тулуба операторові.
"За такі ділянки справді соромно": Зеленський заявив про відновлення дорожніх робіт на початку весни "За такі ділянки справді соромно": Зеленський заявив про відновлення дорожніх робіт на початку весни
За словами президента, з пріоритетів наразі реконструкція обходу Житомира, яку почнуть ремонтувати цього року.
Loading...
Load next