"У день смерті Путіна – безкоштовне шампанське": як київський ресторан готує гучне святкування

"У день смерті Путіна – безкоштовне шампанське": як київський ресторан готує гучне святкування

Київські ресторани готуються до смерті Путіна – запасаються шампанським. Адже у день, коли ця радісна подія станеться, пропонуватимуть його усім безкоштвно. Повідомили Under Wonder у Instagram.

Безліміт шампанського у день смерті Путіна від ресторану Under Wonder. Власники вже надрукував банери з акцією "безкоштовне шампанське". Також вони пригадали ідею вашингтонського закладу "1203", який святкував смерть Сталіна пригощаючи відвідувачів борщем.

Фото: Under Wonder

1953. Комуністи у скорботі через смерть Сталіна. А вашингтонський ресторан "1203" святкує цю подію запрошенням на безплатний борщ.

2022. Уся країна і цивілізований світ, затамувавши подих, чекають на кінець нового тирана. А Руслан Лобанов (автор ідеї) разом з UW готують новий арт-проєкт і безкоштовне шампанське, – підписали фото на сторінці ресторану.
 

Фото: Under Wonder

Окрім безоплатного шампанського, відвідувачів обіцяють здивувати артпроєктом, над яким працює команда.

Нагадаємо, що "9 травня путін може офіційно оголосити Україні війну", - CNN. На сьогодні російські офіційні особи наполягають на тому, що зараз відбувається лише «спеціальна військова операція» з головною метою — «денацифікація».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Нам потрібна правда": дівчина Шишова звертається до Заходу (відео) "Нам потрібна правда": дівчина Шишова звертається до Заходу (відео)
Божена Жолудь вже надіслала звернення у посольство США. Вона планує передати такі ж заяви в інші посольства.
Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото) Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото)
Небайдужі українці зібрались, аби вшанувати пам'ять загиблого лідера "Білоруського дому" в Україні Віталія Шишова.
"Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото) "Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото)
Гусак символізує назву міста Гаага, де розташований Міжнародний кримінальний суд, який буде розглядати протиправні дії лукашенківського режиму, як злочини проти людяності.
Loading...
Load next