"Марафон, який ніхто не хоче бігти": забіг українських полярників (фото)

"Марафон, який ніхто не хоче бігти": забіг українських полярників (фото)
Марафон засновано у маленькому селищі Нью-Йорк Донецької області за кілометр від лінії фронту

В Антарктиді українські полярники взяли участь в акції “Марафон, який ніхто не хоче бігти”. Вони пробігли символічне коло навколо будівлі аерології – це близько 400 метрів. Але навіть така дистанція в Антарктиді є непростою для марафону.

Фото: 24 канал​​​​​​

Мета заходу – привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на Сході України. 

Кожен охочий може долучитися до цього марафону і зробити це онлайн:

  • треба завантажити шаблон стартового номера;
  •  надрукувати стартовий номер;
  • бігти з ним у будь-якій точці світу будь-яку дистанцію та у будь-який час.
Фото: 24 канал

Лише за десять днів проведення «Марафону, який ніхто не хоче бігти», на нього зареєструвалися понад 35 500 учасників з 57 країн! Усі вони отримають стартові пакети та медалі з частинкою гільзи зі сходу України, — повідомляють організатори заходу.

Вони підкреслюють, що участь у марафоні безкоштовна, а увага безцінна

Минуло 7 років, як Росія окупувала Крим і розпочала війну на сході України. Фактично окуповано територію двох областей. Півтора мільйона українців стали переселенцями та вимушено покинули свої домівки… Підтримайте Україну — беріть участь у марафоні, — акцентують організатори заходу.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітників місії ОБСЄ на Донбасі проросійські бойовики захопили в заручники (відео) Співробітників місії ОБСЄ на Донбасі проросійські бойовики захопили в заручники (відео)
Дії окупантів українська сторона розцінює як підрив повноважень місії, а, разом із непродовженням мандата ОБСЄ на російських прикордонних пунктах "Донецьк" і "Гуково", як свідому політику, спрямовану на витіснення місії з окупованих територій.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова На Донбасі зниклими безвісти залишаються понад 250 осіб, - Денісова
На окупованому Донбасі 258 українців зникли безвісти, у тому числі 67 військовослужбовців та резервістів.
Loading...
Load next