Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна

Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна
Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму "Іржа" 22 жовтня 2021 року.

Американські правоохоронці отримали ордер на доступ до телефона Алека Болдвіна щодо справи Галини Гатчінс. Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що в цей час потрібно отримати повідомлення, інформацію про дзвінки, світлини та відео, які пов'язані зі зйомками фільму "Іржа". Ця інформація може бути важливою та корисною для слідства.

Зауважимо, що шукають видалений контакт. 

Своєю чергою, Алек Болдвін сказав, що не розуміє, які пістолет міг вистрілити. Він наголосив, що не натискав на спусковий гачок реквізитного пістолета. Цю заяву також підтвердив асистент режисера фільму. 

Додамо, що Болдвін зізнався, що йому сниться смерть операторки. Також актор не розуміє, як тепер складеться його кар'єра.

Нагадаємо, раніше Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс "Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.
"Величезний удар для нас": батько вбитої українки Гатчінс заявив, що Болдвін частково винен у її смерті "Величезний удар для нас": батько вбитої українки Гатчінс заявив, що Болдвін частково винен у її смерті
Як з'ясувалось, Болдвін отримав зброю від помічника режисера.
Loading...
Load next