Українець потрапив у топ-20 гонки-переслідування на Кубку світу з біатлону

Українець потрапив у топ-20 гонки-переслідування на Кубку світу з біатлону
Сьогодні відбулась заключна гонка другого етапу Кубка світу.

У гонці-переслідуванні найкращим серед українців став Антон Дудченко, який потрапив у топ-20. Повідомляє РБК-Україна.

У гонці брали участь двоє українців - Дмитро Підручний стартував 24-м, Антон Дудченко 44-м.

У Підручного друга частина переслідування не вдалася - чотири промахи на останніх двох рубежах і лише 32 місце і +2:36.2 відставання.

Фото: sport.ua

А ось Дудченко провів гонку відмінно, поліпшивши результат більш ніж удвічі, показавши на фініші 19-й результат. У нього лише один промах і +1:48.2 відставання.

Фото: sport.ua

Переможцем переслідування став норвежець Ветле Крістіансен. Він стартував п'ятим, але завдяки гарній стрільбі (лише один промах) піднявся на перше місце з результатом 30:14.8. Друге місце у Себастьяна Самуельссона, який стартував першим, але відстав від норвежця на 9.8 секунд. Третім став француз Емільєн Жаклен.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Токіо урочисто відкриють Паралімпійські ігри: вони триватимуть 12 днів У Токіо урочисто відкриють Паралімпійські ігри: вони триватимуть 12 днів
Для національної паралімпійської збірної України дуже символічно, що XVI літні Паралімпійські ігри розпочнуться в День 30-річчя Незалежності України.
Українка після перемоги над росіянкою станцювала гопак (відео) Українка після перемоги над росіянкою станцювала гопак (відео)
Загалом українська збірна здобула на чемпіонаті Європи 23 медалі з 29 можливих.
Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам
Українські спортсмени отримають за здобуті у Токіо нагороди від 55 до 125 тисяч доларів за підсумками змагань.
Loading...
Load next