"Я зараз вам мізки виб'ю на стінку" - у Києві вчитель погрожував школярам (відео)

"Я зараз вам мізки виб'ю на стінку" - у Києві вчитель погрожував школярам (відео)
У київській школі №152 вчитель Володимир Бушев, не добираючи слів, лаявся й погрожував дітям.

Обурені батьки учнів столичної школи №152 на фейсбук-сторінці "Батьки SOS" поширили відео, на якому видно, як один із вчителів Володимир Бушев кричить на дітей, зовсім не добираючи пристойних слів. Про це інформує "ПравдаТУТ News", посилаючись на допис батьків.

Зараз ви у мене заспіваєте! Я вам зараз мізки виб'ю на стінку, козли довбані! Я ясно сказав?! Тварюки нещасні... Ви думаєте, що будете виробляти у цій школі, що заманеться?! — чути на відеозаписі.

У дописі зазначають, що конфліктні ситуації виникають не лише із цим вчителем, але й із його дружиною, що веде групу продовженого дня, та дочкою — вчителькою англійської мови. Водночас директорка школи Наталя Витичек на неодноразові прохання батьків вплинути на вчителя, ніяк не реагує. 

Цей вчитель вже давно так себе поводить с дітьми, як він говорить нічого не боїться тому що все «порішає» в адміністрації. На мою думку, це професійне згасання, людина яка ненавидить дітей, не може їх навчати! - йдеться в дописі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото) У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото)
Водія викинуло з автівки, проте серйозних ушкоджень він не отримав.
На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір
Вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.
Loading...
Load next