Скандальне вбивство українки Гатчінс: Алек Болдвін видалив кілька акаунтів у Twitter після свого інтерв'ю

Скандальне вбивство українки Гатчінс: Алек Болдвін видалив кілька акаунтів у Twitter після свого інтерв'ю
Алек Болдвін на зйомках фільму "Іржа" випадково застрелив операторку – 42-річну громадянку України Галину Гатчінс.

Алек Болдвін видалив декілька облікових записів у Twitter після свого інтерв'ю про трагічні події на зйомках фільму "Іржа". Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Зазначається, що профіль @alecbaldwin, де актор публікував офіційні заяви, зокрема щодо подій на зйомках фільму «Іржа», зник у неділю пізно ввечері. Але інший перевірений акаунт @alecbaldwin__ досі активний. Останній допис на цій сторінці датований 19 жовтня.

Також облікові записи організації Болдвіна @ABFalecbaldwin та його дружини @HilariaBaldwin зникли у соцмережі. За інформацією видання, їх могли видалити або ж були змінені налаштування їхньої приватності. 

Варто додати, що представники актора поки не коментували зникнення з Twitter цих сторінок. 

Нагадаємо, раніше Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.
"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс "Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.
Loading...
Load next