Українські автори створили "шедевр" рекрутингових роликів у світі

Українські автори створили "шедевр" рекрутингових роликів у світі
Відео про українську армію потрапило до кращих рекрутингових роликів у світі.

Відео про українських військових, оприлюднене ще у 2016 році, зайняло друге місце серед семи кращих військових рекрутингових відеороликів з усього світу, поступившись лише армії Швеції. Повідомляє Діло.

Його називають "шедевром з точки зору кіновиробництва і оповіді".

Це відео поза категоріями надзвичайного, і, чесно кажучи, було складно ставити його на друге місце, – відзначається у статті Еріка Мілзарскі для We Are The Mighty.

Загалом рейтинг з семи країн виглядає так:

  • Збройні сили Швеції;
  • Сухопутні війська України;
  • Королівська армія Нідерландів;
  • Парашутисти ВДВ Росії;
  • Сили оборони Ірландії;
  • Королівська морська піхота Великої Британії;
  • Збройні сили Республіки Корея.

За рік ЗСУ піднялися на одну сходинку в рейтингу найсильніших армій світу Global Firepower і посіли 29 місце з 136 країн.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
Loading...
Load next