Папа Римський звернувся із побажанням до України

Папа Римський звернувся із побажанням до України
Під час недільної служби Франциск, Папа Римський побажав Україні миру.

Папа Франциск запевнив у молитві за Україну та за її народ, закликавши до подолання напруження шляхом міжнародного діалогу і щоб Різдво принесло мир. Про це повідомляють "Vatican News".

Після проказування молитви «Ангел Господній» у неділю, 12 грудня 2021 р., Папа Франциск звернувся із окремими побажаннями до українців. 

Дорогі браття й сестри, бажаю запевнити у своїх молитвах за дорогу Україну, за всі її Церкви, релігійні спільноти та ввесь її народ, аби напруження навколо неї були розв’язані за посередництвом серйозного міжнародного діалогу, а не за допомогою зброї. Зброя – це не дорога. Нехай же це Господнє Різдво принесе Україні мир! - 

Папа Римський наголосив, що йому "завдає великого болю" остання статистика, яка показує, що цього року було вироблено більше зброї ніж минулого.

Нагадаємо, що на початку грудня глава УГКЦ, Блаженніший Святослав Шевчук розповів, що найближчим часом Папа Римський може прибути до України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
"А як саме Бог примирив Каїна і Авеля?" — реакція українців на скандальну Хресну ходу у Ватикані (відео) "А як саме Бог примирив Каїна і Авеля?" — реакція українців на скандальну Хресну ходу у Ватикані (відео)
Резонансне рішення про спільну ходу українки та росіянки на знак "примирення" викликала масове обурення в українців.
Папа Римський помолився за Маріуполь та закликав зупинити війну в Україні (відео) Папа Римський помолився за Маріуполь та закликав зупинити війну в Україні (відео)
Він також висловив жах перед варварством вбивства дітей, безневинних та беззбройних цивільних осіб
Loading...
Load next