"Не ведіть людство до знищення": Папа Римський звернувся до лідерів світу щодо України (відео)

"Не ведіть людство до знищення": Папа Римський звернувся до лідерів світу щодо України (відео)
Папа Франциск закликав сісти за стіл переговорів і зупинити жахливу війну в Україні.

У неділю Папа Римський Франциск звернувся до лідерів світу із проханням знайти дипломатичне вирішення для припинення війни в Україні.  

Про це пише ПравдаТУТ News із посиланням на Vatican News.

В той час, як шаленіє безумство руйнування і смерті та розпалюються протистояння, підживлюючи ескалацію, дедалі небезпечнішу для всіх, повторюю свій заклик до провідників народів: будь ласка, не ведіть людство до знищення! Не ведіть людство до знищення, — сказав Папа.

Папа Римський закликав розпочати "справжні, конкретні переговори" про припинення вогню і про прийнятне вирішення.

Нехай буде почутим сповнене відчаю волання людей, що страждають, – бачимо це в медіа кожного дня, – нехай зберігається пошана до людського життя, нехай зупиниться моторошне знищення міст і сіл на сході України. Не переставаймо, прошу вас, молитися, невтомно докладати зусилля на користь миру, — завершив Папа Франциск.

У суботу Понтифік сказав дитині з України, що хоче відвідати Україну і обговорюватиме можливу поїздку з українськими чиновниками.   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський звернувся із побажанням до України Папа Римський звернувся із побажанням до України
Під час недільної служби Франциск, Папа Римський побажав Україні миру.
Папа Франциск тричі просив путіна про евакуацію цивільних з Маріуполя, але отримав відмову Папа Франциск тричі просив путіна про евакуацію цивільних з Маріуполя, але отримав відмову
Остання спроба була минулого тижня: Папа Франциск закликав евакуювати мирних мешканців з "Азовсталі".
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next