"Нічого для нас без нас!": на Майдані пройшла акція в підтримку прав людей з інвалідністю (фото, відео)

"Нічого для нас без нас!": на Майдані пройшла акція в підтримку прав людей з інвалідністю (фото, відео)
Учасники цієї акції вийшли з різноманітними плакатами та вимогами.

На київському Майдані ввечері відбулася акція в підтримку прав людей з інвалідністю. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Зазначається, що ініціатором події стала правозахисна організація людей з інвалідністю Fight For Right. Організатори зазначили, що акція — це спільний внесок на захист прав людини. 

Фото: "Цензор.НЕТ"

Учасники мирної акції вийшли з такими гаслами та вимогами:

  •  "Нічого для нас без нас!. Ми – люди з інвалідністю – відстоюємо право брати участь у прийнятті всіх рішень, а не дозволяти робити це за нас".
Фото: "Цензор.НЕТ"
  •  "Ми оголосимо вимоги щодо дотримання прав людей з інвалідністю, які сформулювала спільнота (правозахисна адженда)".
Фото: "Цензор.НЕТ"
  •  "Ми проведемо першу в історії України правозахисну акцію видимості людей з інвалідністю Lights for Rights та розпочнемо свою історію. І разом з вами дамо старт тим змінам, які давно актуальні і яких вимагаємо". 

Нагадаємо, раніше у Львові розпочалась благодійна акція «Між нами - тепло».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео) "Мітинг" під будинком Порошенка: на одного з учасників склали адмінпротокол (відео)
Співробітники поліції склали адміністративний протокол за статтею про дрібне хуліганство на одного з учасників акції протесту в Козині під будинком експрезидента Петра Порошенка.
"ЗахисТИ Україну - зупини переворот": почалась мирна акція на Майдані Незалежності "ЗахисТИ Україну - зупини переворот": почалась мирна акція на Майдані Незалежності
1 грудня у центрі Києві почалась акція "ЗахисТИ Україну - зупини переворот".
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Loading...
Load next