В Парижі стартував фінал дитячого Євробачення: як підтримати українку (відео)

В Парижі стартував фінал дитячого Євробачення: як підтримати українку (відео)
Цьогоріч українці зможуть проголосувати за представницю своєї країни.

Сьогодні у Парижі розпочався  дитячий пісенний конкурс "Євробачення". Україну представлятиме Олена Усенко з авторською піснею «Важіль». Вона виступатиме під 12 номером. Усього в конкурсі беруть участь 19 країн. Про це повідомляє Суспільне Євробачення.

Порядок номерів виступів:

  1. Німеччина
  2. Грузія
  3. Польща
  4. Мальта
  5. Італія
  6. Болгарія
  7. Росія
  8. Ірландія
  9. Вірменія
  10. Казахстан
  11. Албанія
  12. Україна
  13. Франція
  14. Азербайджан
  15. Нідерланди
  16. Іспанія
  17. Сербія
  18. Північна Македонія
  19. Португалія

Цьогоріч українці мають можливість проголосувати за представницю своєї країни та підтримати своїх фаворитів з інших країн-учасниць. Онлайн-голосування відбуватиметься у два етапи на сайтах jesc.tv та vote.junioreurovision.tv.

Можливість голосування з’являється лише після перегляду обов’язкових коротких фрагментів виступів усіх учасників. На кожному етапі можна проголосувати лише один раз за три пісні. В тому числі за власну країну.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна приєднається до Глобальної мережі COVID-сертифікатів: що це дає? (відео) Україна приєднається до Глобальної мережі COVID-сертифікатів: що це дає? (відео)
Для вакцинованих українців це означає одне — вільні та зручні подорожі в більше країн світу.
Екоініціативи в Україні та світі: як людство бориться із пластиком (фото) Екоініціативи в Україні та світі: як людство бориться із пластиком (фото)
Чому в Україні не розповсюджені фандомати, у Швейцарії — немає сміття, як вулиці після "Октоберфесту залишаються чистими і багато інших відомостей про те, як світ намагається "прибрати за собою" — у статті.
Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео) Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.
Loading...
Load next