Суд у справі MH17: сьогодні прокуратура оголосить вирок

Суд у справі MH17: сьогодні прокуратура оголосить вирок
Прокуратура Нідерландів закликала суд призначити компенсації обсягом від 30 до 40 тисяч євро родичам жертв катастрофи рейсу MH17.

У Нідерландах стартувало чергове засідання суду у справі про збиття літака рейсу МН17 в небі над Донбасом у 2014 році. Прокуратура сьогодні завершує свій триденний виступ, у якому оголосить вимоги щодо вироку для чотирьох обвинувачених. Передає кореспондент УНН.

Зараз ми перебуваємо на стадії вимоги вироку Гіркіну, Дубінському, Пулатову і Харченку, на нашу думку, винних у катастрофі MH17, у результаті чого на борту загинуло 298 осіб, і ці люди були вбиті, — заявив прокурор Тейс Бергер на початку засідання.

За словами прокурора, характер цих злочинів і тяжкість наслідків очевидні, обвинувачені повинні бути засуджені до тривалих термінів тюремного ув'язнення.

Він зазначив, що при визначенні терміну покарання прокуратура враховувала не лише характер і наслідки злочину, а й вироки, винесені по інших справах, ролі обвинувачених та інші обставини.

Нагадаємо, що у суді з MH17 прозвучали перші суми компенсацій. Юристи кажуть, можна було і без них, але не бачать каяття обвинувачених.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення "Я готую замах на Президента України в Гуті": на Прикарпатті чоловіку дали три роки за фейкове повідомлення
Українець протягом року двічі повідомляв про наміри скоїти замах на президента України Володимира Зеленського. Лист про підготовку замаху на Зеленського надіслав через e-mail до СБУ, поліції і прокуратури з телефону матері, з якою проживає.
Справа малазійського лайнера MH17: рішення щодо катастрофи можуть оголосити до грудня 2022 року (відео) Справа малазійського лайнера MH17: рішення щодо катастрофи можуть оголосити до грудня 2022 року (відео)
У Нідерландах 6 вересня поновився судовий процес у справі MH17 - слово надали рідним і близьким загиблих, які мають намір розповісти суду про своє горе і наслідки катастрофи. Передбачається, що виступи родичів будуть "надзвичайно емоційними".
У суді з MH17 прозвучали перші суми компенсацій У суді з MH17 прозвучали перші суми компенсацій
Юристи кажуть, можна було і без них, але не бачать каяття обвинувачених.
Loading...
Load next