"Справа Шеремета": суд продовжив нічний домашній арешт обвинуваченим Антоненку та Кузьменко

"Справа Шеремета": суд продовжив нічний домашній арешт обвинуваченим Антоненку та Кузьменко
20 липня 2016 року в центрі Києва було підірвано машину керівника інтернет-видання "Українська правда" Олени Притули, в якій перебував Шеремет.

Шевченківський районний суд Києва вирішив продовжити нічний домашній арешт підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку та Юлії Кузьменко.

Суд визначив клопотання прокурора про продовження терміну дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту задовольнити частково. Продовжити обвинуваченому Антоненку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у визначений час доби, заборонивши залишати місце проживання… з 23:00 до 6:00. Термін дії запобіжного заходу — два місяці, до 24 лютого 2022 року, — йдеться в ухвалі суду, оголошеній у п'ятницю.

Зазначається, що суд поклав на Антоненка процесуальні зобов'язання, а також продовжив до 24 лютого нічний домашній арешт іншій обвинуваченій — Юлії Кузьменко.

Також суд продовжив термін дії зобов'язань, які покладені на обвинувачену Яну Дугарь. Наступне судове засідання у справі призначено на 21 січня 2022 року

Раніше повідомлялось, що суд послабив Антоненку умови домашнього арешту.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото) Вбивство Шеремета: лікарку Кузьменко відпустили під нічний домашній арешт (фото)
Підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, лікарці Юлії Кузьменко, пом'якшили запобіжний захід - суд відпустив її під нічний домашній арешт та зняли електронний браслет.
"Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування "Ситуація неприємна": Кузьменко слідом за Дугарь заявила про стеження та переслідування
Жінка закликала не вірити їй, якщо вона раптово почне брати на себе провину за вбивство Шеремета і просить розцінювати це як "крик про допомогу".
Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО Підозрюваного у вбивстві журналіста Шеремета випустили із київського СІЗО
Через півтора року підозрюваного Антоненка у вбивстві журналіста Павла Шеремета суд відпустив з СІЗО додому на цілодобовий домашній арешт.
Loading...
Load next