Український електричний суперкар KRAINA 225: нова "Мрія"?

Український електричний суперкар KRAINA 225: нова "Мрія"?
Команда дизайнерів представила надсучасний проєкт.

Український дизайнер Максим Шкіндер, який працює в англійській McLaren, про створення національного проєкту електричного суперкара KRAINA 225. Пише Країна.

Група однодумців об'єдналася у спробі створити український електромобіль з конкурентоспроможним дизайном, який бере натхнення у місцевій промисловій спадщині – літаках Антонова та Державному космічному агентстві України у Дніпрі. Це некомерційний, чисто концептуальний проєкт, спрямований на дослідження та експерименти, – повідомив Максим Шкіндер.

Фото: з відкритих джерел

Це некомерційний, суто концептуальний проєкт, спрямований на дослідження та експерименти, - повідомив Шкіндер.

У автомобіля обтічний силует зі скошеною задньою частиною і повністю прозорий дах.

Фото: krainaauto.com

Джерелом натхнення групи українських дизайнерів став найзнаменитіший транспортник Ан-225 "Мрія" – найбільший та вантажопідйомний літак за всю історію світової авіації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права "Закінчились бланки": в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права
У головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ попередили, що в Україні можливі перебої із видачею посвідчень водія.
Нові тести для майбутніх водіїв (Відео) Нові тести для майбутніх водіїв (Відео)
З 2 тис запитань – змінили 200. Містять вони в основному низку дорожніх ситуацій, з якими часто зіштовхуються водії.
В Україні заборонили облаштовувати паркомісця на тротуарах
Кабінет міністрів змінив правила паркування транспортних засобів в країні. Зокрема, нововведені зміни передбачають заборону облаштовувати паркомісця на тротуарах.
Loading...
Load next