Чорногорія посилила правила в'їзду для українців: що варто знати

Чорногорія посилила правила в'їзду для українців: що варто знати
В'їхати в Чорногорію лише з негативним тестом тепер не можна.

Через погіршення епідеміологічної ситуації, з 2 січня 2022 року набувають силу оновлені умови в'їзду в Чорногорію. Про це повідомляє Посольство Чорногорії в Україні.

Відтепер вʼїзд дозволяється за умови наявності одного з двох документів:

  • Підтвердження проведення повної вакцинації, за умови, що друга доза вакцини зроблена не пізніше шести місяців до в'їзду.
  • Підтвердження перенесеної хвороби COVID-19 (позитивний ПЛР або експрес-тест на антиген, який має бути не менше 10 днів і не більше 180 днів).

Окрім того, в обох зазначених випадках додатково необхідно мати або негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше 72 годин, або експрес-тест на антиген, зроблений не пізніше 48 годин.

Тобто в’їхати в Чорногорію тільки з негативним тестом більше не можна.

Зазначені умови в'їзду діють до 12 січня.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З 21 жовтня почали діяти нові правила пасажирських перевезень З 21 жовтня почали діяти нові правила пасажирських перевезень
У регіонах, де встановили “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епіднебезпеки змінили правила пасажирських перевезень. Пояснюємо, що змінилось.
Данія запровадила нові правила для в'їзду з України Данія запровадила нові правила для в'їзду з України
25 жовтня 2021 данський уряд скасував дію національної кольорової моделі, що групувала країни за рівнем захворюваності на Covid-19. З цієї дати обмеження на поїздки до Данії спрощені.
"Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео) "Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео)
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд не планує впроваджувати повний локдаун у всій країні.
Loading...
Load next