В Україні збудують цифрову мережу "Мультиплекс", що покриє 90% країни

В Україні збудують цифрову мережу "Мультиплекс", що покриє 90% країни
Державний мультиплекс спрямований на захист життєво важливих інтересів громадянина, суспільства та держави у протидії внутрішнім та зовнішнім інформаційним загрозам.

Концерн радіомовлення, радіозвʼязку та телебачення, який належить до сфери управління Адміністрації Держспецзвʼязку, розпочинає будівництво багатоканальної цифрової мережі Мультиплекс МХ-7. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на телеграм-канал Держспецзв'язку.

МХ-7 покриє цифровим телевізійним мовленням не менше ніж 90% території України, а також забезпечить доступ населення до обʼєктивної інформації на територіях, що межують із Російською Федерацією та тимчасово окупованими територіями, - йдеться в повідомлення Держспецзв'язку.

Зазначено, що державний мультиплекс спрямований на захист життєво важливих інтересів громадянина, суспільства та держави у протидії внутрішнім та зовнішнім інформаційним загрозам, забезпечення інформаційної стійкості суспільства та держави.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
"Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) "Український Талібан": Росія відреагувала на пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло". "Журналістка" погрожуює розривом відносин.
У Південні Кореї вибачилися за показ фото ЧАЕС під час виходу України на відкритті Олімпіади У Південні Кореї вибачилися за показ фото ЧАЕС під час виходу України на відкритті Олімпіади
Транслюючи відкриття Олімпійських ігор-2020 у Токіо, південнокорейський телеканал MBC описав багатьох країн-учасниць неоднозначними фактами, що обурило користувачів у соцмережах.
Loading...
Load next