Понапивалися й курили на борту літака: російських хокеїстів зняли з авіарейсу в Канаді

Понапивалися й курили на борту літака: російських хокеїстів зняли з авіарейсу в Канаді
Хокеїстів молодіжних збірних Росії та Чехії зняли з рейсу з канадського Калгарі до Франкфурта-на-Майні.

Команду російської молодіжної збірної по хокею, яка виступала на молодіжному чемпіонаті світу, зняли з рейсу, який летів з Калгарі (Канада) у Франкфурт (Німеччина). Про це повідомила у Twitter журналістка шведської телекомпанії SVT Марі Леманн.

Зазначається, що на неадекватну поведінку з боку російських хокеїстів поскаржилися пасажири, тому спортсменів вивели просто з літака.

Чеську і російську команди було знято з рейсу. Їх не пустять до Франкфурта. Серед причин — пияцтво, куріння і відмова надягти маски. У Канаді відмова від носіння маски — злочин... Слід додати, що далеко не всі чеські і російські гравці поводилися погано, — написала Леманн.

Разом з російськими хокеїстами висадили і хокеїстів збірної Чехії. Утім менеджер чеської команди пояснив, що їхню команду зняли з рейсу помилково — через схожу форму з російською командою. Також він підтвердив, що російські спортсмени не дотримувалися «гігієнічних норм, у чому явно свою роль зіграв алкоголь».

Вона також опублікувала фото з місця подій.

Джерело телеканалу говорить, що чимало чеських хокеїстів були п'яні та несли із собою спиртні напої, а серед росіян сильно п'яних помічено не було. Однак головний тренер росіян, Сергій Зубов, курив, коли йшов через рукав посадки в літак. Крім того, не всі хокеїсти були в масках.

Витрати лягли на організаторів і Міжнародну федерацію хокею, а збірним уже взяли квитки на наступний день. Росіяни та чехи з Калгарі полетять у Торонто, звідки доберуться до Франкфурта.

Своєю чергою російський коментатор Дмитро Губернієв висловився щодо поведінки хокеїстів Російської Федерації в літаку. Він назвав цю ситуацію справжнім шоком, передає Матч ТВ.

Вони повелися як ідіоти, мені соромно за них. Люди, які поважають себе, в пристойному суспільстві так не поводяться. З дерева тільки злізли, чи що? Потрібно поважати людей, які поруч із тобою, закони країни та правила авіакомпанії. Для мене справжній шок, що витворяють юні спортсмени, які представляють мою країну, — сказав журналіст.

Губернієв наголосив на поганій роботі тренерського штабу. Також він не соромився у висловлюваннях на адресу хокеїстів. Журналіст назвав їх свинями.

Куди дивляться тренери? Хтось пиячить, хтось курить під час посадки в літак. Купуйте собі тоді особистий літак та робіть, що хочете. Підставляють себе та країну, а потім до нас ставляться відповідно. Найчастіше ми поводимося, як свині. Вкотре ми обіср*лися, — наголосив коментатор.

Нагадаємо, раніше прибічник "русской весны", націоналіст Просвірнін голим випав з вікна у центрі Москви.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео) "Хлопці, ну так не можна": тренер збірної України прокоментував нічию з Чехією (відео)
Новий очільник збірної Олександр Петраков розчарований, що команда зіграла третій матч поспіль внічию.
"Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео) "Нехай Петрович, нормально": журналістка переплутала ім'я тренера збірної України (відео)
Наставник "жовто-синіх" пояснив, чому напередодні поєдинку проти чеської команди відпустив шістьох футболістів із "Шахтаря" і "Динамо".
Вічний слід у світі хокею: Вейн Грецкі – канадець з українським корінням (відео) Вічний слід у світі хокею: Вейн Грецкі – канадець з українським корінням (відео)
За версією популярного щотижнево північноамериканського журналу про хокей – "The Hockey News" найкращим хокеїстом НХЛ усіх часів є канадець українського походження Вейн Дуглас Ґрецкі, або як його ще називали – Великий Вейн Грецкі, який отримав таке прізвисько за свої рекорди та нагороди. Також до когорти найкращих гравців входять: Террі Савчук, Джоні Буцик, Турк Брода, Майк Боссі, які теж мають українське коріння. Вони назавжди залишили свій слід у світі хокею.
Loading...
Load next