349 населених пунктів України у десяти областях негода залишила без світла

349 населених пунктів України у десяти областях негода залишила без світла
Всього до ліквідації наслідків негоди залучали 89 осіб та 22 одиниці техніки.

Підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 1 тисяча 653 виїзди. Повідомляє ДСНС.

Щодо ускладнення погодних умов в окремих областях України станом на 7 годину 18 січня знеструмлено 349 населених пунктів у 10 областях:

  • Київська – 93;
  •  Житомирська – 68;
  •  Тернопільська – 57;
  •  Чернігівська – 42;
  •  Львівська - 31;
  •  Хмельницька – 29;
  •  Чернівецька – 18;
  • Кіровоградська – 6;
  •  Закарпатська – 3;
  • Волинська – 2.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Івано-Франківська область

17 січня в с. Загайпіль Коломийського району внаслідок шквального вітру пошкоджено дах будинку культури. Жертв та постраждалих немає. 

Чернівецька область

17 січня внаслідок шквального вітру пошкоджено дахи житлового будинку на площі та торгово-офісної будівлі в м. Чернівці. Пошкоджено дах загальноосвітньої школи у с. Валя Кузьміна Чернівецького району, на території області розпилено та прибрано 3 повалених дерева. Жертв та постраждалих немає. 

Протягом доби підрозділами ДСНС розпилено та прибрано 21 повалене дерево та здійснено 3 буксирування автомобілів (поодинокі випадки на території 6 областей). 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Очікуються сильні дощі та град: в Україні оголосили штормове попередження Очікуються сильні дощі та град: в Україні оголосили штормове попередження
Практично усі області накриють дощі та град, проте найбільше негода вируватиме у південно-східних районах України.
Loading...
Load next