Від позолоти до стрип-клубу: фонд Навального опублікував реальні фотографії палацу Путіна (фото, відео)

Від позолоти до стрип-клубу: фонд Навального опублікував реальні фотографії палацу Путіна (фото, відео)
Олексія Навального було отруєно 20 серпня 2020 року.

Команда Олексія Навального у річницю публікації свого розслідування про так званий палац Путіна під Геленджиком опублікувала фотографії, на яких, як стверджується, відображені реальні інтер'єри цього палацу. Про це йдеться у новому розслідуванні, опублікованному на ютуб-каналі Олексія Навального.

У фільмі про так званий палац Путіна інтер'єри будівлі були показані у вигляді 3D-візуалізацій. Це викликало сумніви частини коментаторів у тому, що інтер'єри справді такі, як стверджувалося.

Сьогодні ми розставимо всі крапки над i. Розвіємо будь-які сумніви щодо того, чи існує палац чи ні. Як він виглядає — зсередини, зовні. Що там є і що там було. Ми покажемо вам сотні справжніх фотографій, — йдеться у новому розслідуванні команди Навального.

Фото з палацу

Зазначається, що фото розслідувачам "надіслали з будівництва"

Фото з палацу

Більшість фотографій інтер'єрів схожі на опубліковані раніше візуалізації. Розрізняються вони у деталях — як зазначають у Навального, позолоти та інших прикрас (зокрема стилізованих російських гербів) навіть більше, ніж у планах.

Фото з палацу

Окрім іншого, опубліковано і фото кімнати з жердиною, яку у Навального вважають "приватним стрип-клубом". Крім того, завдяки оприлюдненим фото підтвердилася інформація про власний театр в палаці.

Фото з палацу
Фото з палацу

Всі фото палацу також можна подивитись за посиланням. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФСБ затримала імовірних учасників розслідування отруєння Навального.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
"Є фейком і провокацією": Китай заперечив, що Сі Цзіньпін просив Путіна не вторгатися в Україну під час Олімпіади "Є фейком і провокацією": Китай заперечив, що Сі Цзіньпін просив Путіна не вторгатися в Україну під час Олімпіади
Китай також запевнив, що їхня позиція щодо України — незмінна. Вони підтримують мінські угоди.
Loading...
Load next