"Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог": Зеленський привітав спортсменів із початком Олімпіади

"Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог": Зеленський привітав спортсменів із початком Олімпіади
Президент України побажав спортсменам міцного здоров’я, удачі та олімпійських здобутків.

Президент України Володимир Зеленський привітав українських спортсменів, які братимуть участь у XXIV зимових Олімпійських іграх у Пекіні, з початком Олімпіади.

Дорогі олімпійці! Вітаю вас зі стартом зимових Олімпійських ігор-змагань, які об'єднують людей навколо цінностей дружби, поваги, толерантності, — йдеться у привітанні Зеленського, оприлюдненому на сайті глави держави в неділю.

Президент зауважив, що Україна пишається високими досягненнями та олімпійськими нагородами, за які на зимових Олімпіадах у різні роки незалежності боролися українські спортсмени.

Дорогою до зимової пекінської Олімпіади кожен із вас уже пройшов нелегкі випробування в спортивній боротьбі. Має бути новий шанс, що зажадає максимальних зусиль для найвищого результату. Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог. Ми будемо гаряче вболівати за вас, радіти успіхам і підтримувати в змаганнях, — додав Зеленський. 

Зазначимо, що Зимові Олімпійські ігри в Пекіні проходитимуть з 4 до 20 лютого. На них буде розіграно 109 комплектів медалей з 15 дисциплін у 7 видах спорту. 

Нагадаємо, раніше дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Дуже хочеться, щоб ми були такою країною": Зеленський обговорив з главою МОК проведення Олімпіади в Україні (відео) "Дуже хочеться, щоб ми були такою країною": Зеленський обговорив з главою МОК проведення Олімпіади в Україні (відео)
З дводенним робочим візитом в Україну прибув президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах. Зокрема, президент МОК привітав довгострокову спортивну стратегію нашої держави щодо залучення населення та отримання користі від цінностей спорту.
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Loading...
Load next