Фінал Нацвідбору на Євробачення-2022: список фіналістів

Фінал Нацвідбору на Євробачення-2022: список фіналістів
24 січня Суспільне оприлюднило імена 8 фіналістів Національного відбору на Євробачення-2022.

Організатори провели жеребкування, під час якого визначили хто з учасників і в якій частині фіналу виступатиме. Повідомляє 24 канал.

Великий фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться 12 лютого. У прямому ефірі учасники презентують свої пісні, а журі та глядачі оберуть одного виконавця, який представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Турині.
 

Нацвідбір на Євробачення-2022: 

Перша частина фіналу:

  • Cloudless – All be alright
  • LAUD – Hot underwater
  • Michael Soul – Demons
  • Our Atlantic – "Моя любов"

Друга частина фіналу:

  • Alina Pash – "Тіні забутих предків"
  • Kalush Orchestra – "Стефанія"
  • ROXOLANA – "Girlzzzz"
  • WELLBOY – "Нозі босі"

Порядкові номери виступів у прямому ефірі організатори оголосять напередодні фіналу.
Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Краще ви до нас. Тільки не на танках": солістка групи Gо_A відповіла на запрошення з виступами до Росії (відео) "Краще ви до нас. Тільки не на танках": солістка групи Gо_A відповіла на запрошення з виступами до Росії (відео)
Після приголомшливого виступу на Євробаченні-2021 український електрофольк гурт Go_A зміг завоювати прихильність не лише української, а й іноземної публіки.
Євробачення 2022:  Alina Pash буде представляти Україну на Євробаченні 2022 у Турині (відео) Євробачення 2022: Alina Pash буде представляти Україну на Євробаченні 2022 у Турині (відео)
«Євробачення-2022» — 66-й пісенний конкурс, який відбудеться в Турині, Італія, після перемоги 2021 року рок-гурту «Måneskin» із піснею «Zitti e buoni».
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Loading...
Load next