Євробачення 2022: Alina Pash буде представляти Україну на Євробаченні 2022 у Турині (відео)

Євробачення 2022:  Alina Pash буде представляти Україну на Євробаченні 2022 у Турині (відео)
«Євробачення-2022» — 66-й пісенний конкурс, який відбудеться в Турині, Італія, після перемоги 2021 року рок-гурту «Måneskin» із піснею «Zitti e buoni».

У суботу, 12 лютого, о 18:30 в ефірі Суспільного під час фіналу Національного відбору на Пісенний конкурс "Євробачення-2022" обрали представника від України.

Переможець цього року Alina Pash з піснею «Тіні забутих предків». Європа почує голос наших предків, відчує мурахи по шкірі від вокалу Аліни та точно не встоїть від нашого колориту. Їй 28 років, народилася у Буштино Закарпатської області. На початку музичної кар’єри дівчина працювала з гуртами «Гарячий шоколад» і «СКАЙ», Іриною Білик, кавер-гуртом «Чилаут» та іншими. Брала участь в «Х-Фактор». В її доробку є два альбоми, один із них у двох частинах. Із Аліною Паш цього року на нацвідборі пов’язано два скандали через відвідування окупованого Криму та можливі виступи у Росії. Співачка спростувала інформацію, що у 2015 році летіла у Крим через Москву, і заявила, що не виступала у Росії. Піснею «Тіні забутих предків» співачка хоче сказати, що потрібно пам’ятати своїх предків і творити свою історію.

Глядачі мали можливість вплинути на вибір переможця. Адже голосування на 50% складалось із оцінок суддів, а інша частина від глядачів.

За право представляти Україну боролися 8 фіналістів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму (відео) Аліна Паш звинуватила члена команди в надані фальшивої довідки про відвідування Криму (відео)
Паш запевняє, що їздила до анексованого Криму, не порушуючи українське законодавство.
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Loading...
Load next