Тепер підлітки від 14 років також зможуть отримати «тисячу Зеленського» за вакцинацію

Тепер підлітки від 14 років також зможуть отримати «тисячу Зеленського» за вакцинацію
Кабмін сьогодні схвалив відповідну постанову.

Зокрема, тисячу гривень можна буде витратити на послуги в сфері освіти, культури та спорту, а також друкованих засобів масової інформації, товарів спортивного призначення, шкільного приладдя та канцелярських виробів. Повідомляє Telegram-канал ГОНЧАРЕНКО.

Нагадаємо, що "Якби це їла дитина?": у Києві жінка знайшла метал у фісташковому морозиві. Через неякісні продукти харчування українці можуть отримати компенсації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.
200 медиків з фальшивими сертифікатами скористалися анонімною вакцинацією на Закарпатті 200 медиків з фальшивими сертифікатами скористалися анонімною вакцинацією на Закарпатті
Анонімний кабінет вакцинації - це соціальний проект для людей, які отримали фальшивий сертифікат про щеплення від коронавірусу та змінили своє рішення.
Loading...
Load next