ДПСУ не обмежуватиме виїзд для українців призовного віку

ДПСУ не обмежуватиме виїзд для українців призовного віку
Прикордонники заперечили черговий фейк російської пропаганди.

Державна прикордонна служба закликала українців не вестись на російські фейки, зокрема щодо нібито запровадження обмежень виїзду за кордон громадян призовного віку. Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко. Повідомляє Укрінформ .

ДПСУ звертається до громадян не вестись на провокації, які розганяються РФ та її маріонетками. Держприкордонслужба жодним чином не обмежувала і не приймала рішення про обмеження у праві вільного пересування громадян.

Ми не керуємося ні віком, ні статтею громадян, яких нібито планують обмежити у праві пересування. Прикордонники діють виключно у рамках чинного законодавства, - сказав Демченко.

За його словами, заяви про обмеження виїзду для українців призовного віку – це провокація, розрахована на дестабілізацію ситуації в Україні.

Нагадаємо, що одесит допоміг попередити можливу катастрофу літака, що вирушав до Стамбула. Пасажир літака Одеса – Стамбул виявив деталь, що допомогла запобігти можливій катастрофі. Ліквідація проблеми зайняла лічені хвилини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео) Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео)
У Державній прикордонній службі не підтвердили й не спростували інформацію щодо приїзду Моргенштерна на територію України.
Loading...
Load next