"В Дії можна буде згенерувати довідку про несудимість", - Федоров

"В Дії можна буде згенерувати довідку про несудимість", - Федоров
Міністр повідомив про презентацію нових послуг у додатку.

8 лютого у додатку Дія з'являться нові послуги, зокрема можна буде згенерувати довідку про несудимість. Про це Михайло Федоров заявив у етері програми "Сніданок з 1+1".

Близько 1 млн довідок про несудимість видається щороку. Вона потрібна, наприклад, для військкоматів або для влаштування на роботу. Більше деталей розповім на Diia Summit, - написав у своєму Telegram Михайло.

За кілька годин на Diia Summit представлять нові держпослуги та цифрові документи. 

Нагадаємо, що Реформа шкільного харчування: Клопотенко і Зеленська розповіли про міфи, яким не варто вірити. З 1 січня українські школи перейшли на оновлене меню, яке розробив відомий шеф-кухар Євген Клопотенко. Куратором проєкту є перша леді Олена Зеленська.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко "Прописка" або ж реєстрація місця проживання відтепер можлива онлайн, - Наталія Науменко
Про удосконалення й спрощення процедури реєстрації місця проживання голова Державної міграційної служби України розповіла під час презентації публічного звіту про результати діяльності Державної міграційної служби України у 2021 році.
"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників "Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників
Мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. В Дії запевнили, що працюють в турборежимі, щоб послуги відновилися якомога швидше.
Не рахували 20 років: ООН рекомендує провести в Україні перепис населення Не рахували 20 років: ООН рекомендує провести в Україні перепис населення
Проведення перепису населення в Україні є надзвичайно важливим, оскільки це необхідно для надання соціально-економічних послуг і схвалення рішень.
Loading...
Load next