Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації

Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації
Ректор зазначив, що листування з сексуальним контекстом, які поширюються в мережі, жодним чином не стосуються його.

Ректор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Володимир Бугров стверджує, що публікації, які начебто свідчать про його сексуальні стосунки зі студентками, є замовною кампанією.

Відповідне твердження він висловив під час брифінгу в закладі вищої освіти, пише Укрінформ.

Ректор запевнив, що листування з сексуальним контекстом, які поширюються в мережі, жодним чином не стосуються його. Крім того, Бугров наголосив, що не мав статевих стосунків зі студентками.

Я заявляю, що поширені і викладені в мережі матеріали є сфабрикованою, замовною, інформаційно-психологічною кампанією, яка покликана дискредитувати мене як очільника одного з найкращих і найбільших закладів вищої освіти в Україні, — сказав Бугров, зазначивши, що наразі відбувається тиск на нього та його родину з вимогою звільнення з посади ректора.

За його словами, замовниками відповідної кампанії можуть бути кілька людей, які згадуються у висновках ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КНУ ім. Шевченка, проведеної Державною аудиторською службою України за період із 1 квітня 2018 року до 31 серпня 2021 року.

Це типова схема... Для того, щоб працювати з цими висновками, я маю мати довіру людей. Цю довіру компроментує цей псевдосекс-скандал, щоб я не міг нормально працювати, — зазначив він.

Також ректор спростував поширювану інформацію щодо можливого вживання наркотичних речовин, показавши результати досліджень однієї з приватних медичних лабораторій.

Фото: Укрінформ

Бугров також додав, що звернувся до правоохоронних органів для з'ясування обставин цієї справи.

Нагадаємо, у мережі поширюється інформація з листуванням сексуального характеру начебто між ректором КНУ ім. Шевченка Бугровим та студентками закладу вищої освіти.

Раніше повідомлялося, що українців будуть карати за продаж курсових.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини
Талашко заперечує усі звинувачення у домаганні до студенток та абітурієнток, однак все більше його жертв розповідають свої історії громадськості. Так, жінка, яку колись ніби то зґвалтував актор, зазначила, що хоче також показати, що всі обвинувачення студенток проти актора це не "просто слова дівчаток, які "розводили" викладача на оцінки".
"Талашко такий там не один": Яніна Соколова прокоментувала скандал із актором "Талашко такий там не один": Яніна Соколова прокоментувала скандал із актором
Журналістка назвала Талашко "розбещувачем молодих дівчат". Вона розповіла, що подібні випадки в Карпенка-Карого - не рідкість.
Скандал із Володимиром Талашком: актора звинуватили в домаганнях до студенток Скандал із Володимиром Талашком: актора звинуватили в домаганнях до студенток
Актор фільму "У бій йдуть одні старики" більш як 20 років домагається до студенток та абітурієнток. Постраждалі дівчата поділилися своїми історіями.
Loading...
Load next