Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини

Українського актора Талашка звинуватили у зґвалтуванні знайомої 17-річної дівчини
Талашко заперечує усі звинувачення у домаганні до студенток та абітурієнток, однак все більше його жертв розповідають свої історії громадськості. Так, жінка, яку колись ніби то зґвалтував актор, зазначила, що хоче також показати, що всі обвинувачення студенток проти актора це не "просто слова дівчаток, які "розводили" викладача на оцінки".

Народного артиста України та викладача Київського національного університету імені Карпенка-Карого Володимира Талашка слідом за домаганнями звинуватили ще й у зґвалтуванні 17-річної дівчини. Так, маркетологиня Марія Матрос заявила, що актор Талашко, відомий за радянським фільмом "У бій ідуть тільки старики", зґвалтував її у віці 17 років. Тим часом сам ж актор повністю заперечує свою провину та запевняє, що "нічого не знає" про це, повідомляє "Суспільне".

Жінка розповіла, що знала Талашка з чотирьох років, оскільки актор був другом її родини. Та коли вона закінчила школу, актор запропонував їй вступати до Карпенка-Карого.

Я дізнаюся дати іспитів і бачу, що він запрошує мене до себе на 2 тижні пізніше цих іспитів. Але я подумала, що він знає, що робить. Коли я приїхала, ми поговорили про іспит, хоча це не дуже його цікавило, і він почав до мене чіплятися. "Давай на ти, давай вип'ємо тощо", - розповіла жінка. 

Марія зазначила, що дала тоді зрозуміти йому, що не хоче близькості, однак чоловік продовжував наполягати на своєму.

В якийсь момент я зрозуміла, куди це все і кажу йому "Володимире Дмитровичу, схаменися, тобі 62 роки, тобі треба все це робити з тими, хто тобі по віку підходить. І я йому кажу, що ні я не хочу, але він продовжує наполягати, і я розумію, що мені ніхто не повірить.. І я вирішила піддатися цій всій історії і поїхати якомога швидше, - додала маркетологиня.

Так, викладач зґвалтував дівчину під час "репетиції" до вступу до вишу. Тоді дівчина не готова була піднімати скандал, але після недавніх звинувачень Талашка в сексуальних домаганнях з боку його колишніх студенток вирішила підтримати жінок, які також стали жертвами його сексуальних домагань.

Проте сам актор на запитання журналістів щодо ймовірного зґвалтування сказав: "Нічого не знаю, уперше чую це"

Нагадаємо, що Володимира Талашко звинувачують у сексуальному домаганні до абітурієнток і студенток Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Так, більш як 20 років викладач працює за однією і тією ж схемою – запрошує студенток та абітурієнток в гості під приводом репетицій, фотографує оголеними й пропонує інтим.

Виявилося, що постраждалих студенток було багато, проте, але не всі дівчата зізнавались у тому, що трапилось між ними та викладачем. Оскільки, думали, що їм не повірять або будуть засуджувати.  

Читайте також
"Талашко такий там не один": Яніна Соколова прокоментувала скандал із актором "Талашко такий там не один": Яніна Соколова прокоментувала скандал із актором
Журналістка назвала Талашко "розбещувачем молодих дівчат". Вона розповіла, що подібні випадки в Карпенка-Карого - не рідкість.
Скандал із Володимиром Талашком: актора звинуватили в домаганнях до студенток Скандал із Володимиром Талашком: актора звинуватили в домаганнях до студенток
Актор фільму "У бій йдуть одні старики" більш як 20 років домагається до студенток та абітурієнток. Постраждалі дівчата поділилися своїми історіями.
Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації Сексуальні стосунки зі студентками: ректор університету Шевченка прокоментував публікації
Ректор зазначив, що листування з сексуальним контекстом, які поширюються в мережі, жодним чином не стосуються його.
Loading...
Load next