Новий кабінет водія: що змінилося

Новий кабінет водія: що змінилося
Дизайн відповідає візуальному стилю сервісних центрів МВС. Він став адаптованим для мобільних пристроїв.

Е-кабінет максимально захищений і стійкий до зовнішніх кіберзагроз. Повідомляє МВС.

Фото: МВС

Доступні сервіси:

«Картка водія» – відображає національне та міжнародне посвідчення водія.

«Автопарк» – відображає відомості про зареєстровані за фізичними особами транспортні засоби, відмітки про страховий поліс та належного користувача, історію реєстрацій авто .

«Штрафи» – відображає інформацію про штрафи за порушення ПДР, де користувачі будуть мати можливість їх оплачувати.

«Електронна черга» – тут можна здійснити запис до електронної черги найбільш зручного для вас територіального сервісного центру МВС.

Протягом декількох тижнів Електронний кабінет водія наповнюватиметься сервісами. І вже у другому кварталі його роботу буде відновлено у повному обсязі.

Нагадаємо, що УЗ запускає новий потяг зі Львова: коли та як він курсуватиме. Маршрут обслуговуватиме комфортабельний тривагонний поїзд 2021 року виробництва.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото) Виписка з пологового під час війни - історія на майбутнє (фото)
У сім'ї одного з київських захисників – поповнення. В українського поліцейського народився син, але забирати рідних з пологового довелося в умовах війни.
Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності
Через введений у Непалі карантин понад сотня українських туристів не може повернутись додому. У цьому українці звинувачують Міністерство закордонних справ у бездіяльності, однак відомство заперечує такі звинувачення.
Loading...
Load next